Message Board Snake Quest Level Sets Snake Quest Editor Download Snake Quest About Snake Quest Snake Quest Home Text Navigation is at the bottom of this page.  Welcome to SnakeQuest.com!
 
Site Map Help Support Snake Quest Snake Quest Screenshots Snake Quest News Contact the authors of SQ Text Navigation at bottom of page

Snake Quest Forum Index Snake Quest
Snake Quest Discussion Forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

I need help

 
Post new topic   Reply to topic    Snake Quest Forum Index -> Help
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mat
Regular


Joined: 21 Oct 2002
Posts: 260
Location: Wales,UK

PostPosted: Sat Feb 15, 2003 9:31 am    Post subject: I need help Reply with quote

Ok I just made some new objects and saved the file.....and when I came to play the level with the objects on it said that it wasn't in the open resource file or that there wasn't enough memory. Memory was not the case since I tried putting the allocation up to 256MB and it still wouldn't work. Strange..... What can I do to make it work again?
_________________
www.thedodgyblokes.com
www.soundcloud.com/mattyhd
www.youtube.com/matd2100
www.youtube.com/thedodgyblokes
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
Mat
Regular


Joined: 21 Oct 2002
Posts: 260
Location: Wales,UK

PostPosted: Sun Feb 16, 2003 3:25 pm    Post subject: Reply with quote

One question (to Don Joe mainly I suppose):
How do u replace the snake's body for another one when u pick up an object?

I noticed that you had done the "float "" at object x position y" or something like that when the snake fires bullets,but when I tried it woudn't work. What am I doing wrong?
_________________
www.thedodgyblokes.com
www.soundcloud.com/mattyhd
www.youtube.com/matd2100
www.youtube.com/thedodgyblokes
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
don_joe
Regular


Joined: 06 May 2002
Posts: 663

PostPosted: Mon Feb 17, 2003 2:38 am    Post subject: Reply with quote

There's nothing hardwired into my scripting for that. (I assume you're using the snake graphics scripting from CI3.) You're probably best off making a second copy of all the graphics scripting and putting an if-statement in the function that executes once per step.

It's probably floating the standard graphic on top of the graphic you're trying to put there.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Snake Quest Forum Index -> Help All times are GMT - 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


General: Main Page | News | Contact Us | Support SQ | Message Board | Site Map
Snake Quest: About SQ | Level Editor | Screenshots | Download | Level Files
 
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group